www.sxinformatica.net | www.zonamobile.cat | www.pcmode.net | C/Soria 5 25200 Cervera 973534445 info@sxinformatica.net

Disseny web

Disseny web

Com ho fem

Utilitzem les més avançades eines i tecnologies per oferir dissenys innovadors, adaptant-nos sempre a les teves necessitats.

Cada dia és més senzill per a les empreses estar presents a internet, però aconseguir que aquesta presència sigui més que alguna cosa purament anecdòtic requereix d’un treball seriós i professional.

La clau per a l’èxit a internet és aconseguir connectar amb l’usuari final, oferint-li un disseny atractiu, continguts adaptats a cada perfil, i una navegació senzilla i intuïtiva.

T’assessorem pas a pas per determinar quin tipus de web s’adapta millor a les teves necessitats, per transmetre de manera encertada els valors de la teva empresa.

És imprescindible posar-se en la pell dels teus clients per conèixer quins serveis i continguts esperen trobar, així com analitzar detingudament les webs de la teva competència directa, per determinar quins elements et faran marcar la diferència i destacar.

Registre de dominis

Registre de dominis: .es, .com, .net, .org, .info, .eu i altres extensions. No esperi que altres s’avancin. En contractar un domini obtens 3 comptes de correu i accés Webmail.

Tens dominis contractats amb un altre proveïdor? Nosaltres te’ls transferim als nostres servidors sense cap cost addicional.

Allotjament en hostings

Si ja disposes d’allotjament i vols seguir utilitzant, o si simplement prefereixes allotjar la teva web amb un altre proveïdor de hosting, en el moment de plantejar teu nou projecte web analitzem les característiques i rendiment d’aquest allotjament i t’assessorem sobre les possibles millores o actualitzacions que poguessis necessitar.

I si el que ja tens és el teu projecte web finalitzat i el que no et deixa satisfet és el rendiment de la teva actual allotjament, posa’t en contacte amb nosaltres i et dissenyarem un pla a mida amb totes les prestacions que necessitis.