Recuperació dades

Recuperació dades

Avui dia, les dades que emmagatzemem en els nostres dispositius tenen un valor incalculable. Només imaginar-nos el trastorn que ens causaria la seva pèrdua ens fa adonar-nos del valuosos que són.

Oferim als nostres clients la solució, la possibilitat de recuperar les seves dades, independentment del suport (discos durs HDD, Sistemes RAID, Smartphones, Pendrivers, CD-DVD, Targetes SD, Compact Flash , Cintes BackUp …) i sigui quina sigui la causa: virus, dispositiu danyat, esborrat d’arxius, sabotatge, incendis, inundacions, particions perdudes, pics de tensió, mecànica avariada …  

En els últims anys s’han incrementat els casos de programari maliciós que segresta les nostres dades bloquejant darrere d’un complex xifrat, són els temuts ransomware. L’objectiu dels distribuïdors d’aquest tipus de malware Ciberdelinqüents és l’extorsió, nomalmente demanant que paguem un rescat a canvi de desxifrar les nostres dades segrestats. Un dels ransomware més habituals són els CryptoLocker, seguit dels TeslaCrypt, Wallet, CERBER i Dharma. Afortunadament el nostre Laboratori compta amb les eines necessàries per desxifrar aquest tipus de criptovirus.


  • Recollim i diagnostiquem el dispositiu
  • Entreguem un llistat dels arxius recuperats

Les teves dades són importants

T'oferim l'oportunitat única de recuperar-les